pátek 2. ledna 2009

North by Northwest

Tak zitra vyrazim v 8:30 smer Paihei - Kaitaia - Ahipara naucit se surfovat. Uvidime, jestli si zvolim 7, nebo 10denni kurz, podle toho, jak se mi tam bude libit. Nakoupil jsem dnes zase nejake kramy, kterymi nahrazuji jine soucasne kramy (objemnejsi a tezsi), ktere dam do uschovy Ive, nez se zase dostanu do Aucklandu na zpatecni ceste (bohuzel se s mym celym vybavenim se opravdu neda moc chodit ani po normalni ceste, natoz nekde v divocine, takze pulka meho osaceni, pulkilovy slovnik atp. zustanou tady). Snad se pak z Ahipary nejak dostopuju do Cape Reinga a nazpatek. Pry to stoji za to.
Jsem pokazde z toho cestovani do neznama nejak na nervy, uz aby se to poddalo, jinak budu setrvale trpet nechutenstvim a nespavosti;-)
Takze od zitrka nevim, jak moc budu na netu, ale predpokladam ze proud tam mit budou, takze aspon na mobilu budu.

4 komentáře:

Dašková Zuzana řekl(a)...

tak to ti, Dandiku, preju at se ti to vydari. myslime s Maru na tebe. at zije leto. at se neutopis. at se nam vratis. pa Z+2xM

Anonymní řekl(a)...

Jj, balit je umeni... a nechutenstvi muze zpusobovat tehotenstvi, bacha na to ;-))) Sker

Anonymní řekl(a)...

Toz jsem zpatky v Praglu a davam za tebe skopek - predpokladam,ze uz ti musi mistni pivo lezt krkem.(US) Toz prijemnou zabavu a drzim palce;-)

morvagor řekl(a)...

Maj tu internet ;-)
No vono zase nechutenstvi udrzuje stihlou linii, kdyz uz nic. A zatim po ranu nezvracim ;-)
Tady jsem jeste v liquor shopu nebyl, ale piva tu maj docela dobry, koupi se tu Heineken, nemecky piva, i Budvar, Starac a Plzen se tu koupit da, kdyz je clovek ochotnej za ne vysolit asi tak dvojnasobek ceny nz piva ;-)