úterý 6. ledna 2009

Surf's Up! II

Tak uz surfuju treti den. vitr nanestesti porad ne uplne dobry, ale dneska aspon nebyl takovy ficak ve smeru plaze jako vcera, takze se boardy daly nosit bez potizi;-)
Vlny nebyly moc co, ale zas jsem se dneska pri prvni vlne nenalokal vody. Porad mi dela problem ta rychlost pri padlovani, chytnu tak pulku vln. Ale aspon jsem se dneska konecne jakz takz postavil na vic, nez par sekund, ted to jeste vylepsit, bohuzel vlny byly kratky, takze nez clovek stabilizoval klouzajici board a vstal, tak uz byl skoro konec vlny. Taky jsem dneska malem boardem vzal nejakyho maorskyho blbecka, kterej mi suverenne vjel pod klouzajici board, i kdyz me musel videt, ale nastesti jsme se tesne minuli, ale nasral me teda pekne, protoze jak je surf jednou v pohybu, a ja na nem nestojim, tak se moc uhnout neda, natoz zastavit, navic to umel lip, nez ja, tak proc mi tam leze.  Taky jsem si vyhlidl misto na slusne vlny a kdyz prisly, tak samozrejme par metru prede mnou asi 6 deti, takze jsem se nemohl rozjet, abych nekoho nezabil (a padlovat o 15 metru nejakym smerem je hrozna otrava, proto jsem dneska sjel min vln, nez treba vcera, protoze v tom silnym proudu me to porad snaselo na mista, kde moc nebyly, tak jsem bud musel po plazi, nebo sklouznout, coz se mista s blbyma vlnama proste neda).
Zitra chystam vylet na Cape Reinga, tak jse zvedav, jak se tam prostopuju, ale je to jen cca 100km, to by snad jit melo, zvlast kdyz je to turisticka destinace.
A vy tam doma pry mate mrazy, silnicari prekvapeni, ostatne jako kazdy rok -)

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

No mrazy - hlavne ten snih,ze?Vis jak Nohavica zpiva "a v Praze kalamita jak na Sibiri.3cm snehu a u Muzea 4?" No tak ted je tu nekde i deset cisel (v Praze) a minus dvaadvacet v noci;-)

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Danecku,tak jsme tu uz meli v noci celych -32, hec!;-):))) Doufam ze se mi tam chovas slusne a nezlobis.Nezapomen pri tom vsem surfovani poslat nejake pohledy,radi si pocteme;-)Tak Pa

morvagor řekl(a)...

anon:Ted jeste vedet, kdo my, jinak nevim, jestli jsem posllal, neposlal, nebo nemam adrs :-))

Anonymní řekl(a)...

Zda se, ze jsi ponekud zmaten prilivem anonymnich priznivcu ;-)
HH:)

morvagor řekl(a)...

HH:Jen nepatrne, je prece samozrejme, ze muj uzasny blog musi mit spoustu chytrych a krasnych priznivcu:-)