pátek 20. března 2009

Kinloch update

Tak dnes jsem konecne objednal Routeborn, takze zitra odpoledne, doufam, kdyz vse pujde, vyrazim po trase Greenstone track - Routeborn track, zpatky budu ve stredu vecer.
Jinak posledni  2 dny jsem pomahal Alovi s opravou aut (cernoch na rozebirani motoru se vzdycky hodi), nejdriv s nejakym terenakem, co mu zrejme konecne odeslo tesneni motoru (aspon na to to tesneni vypadalo, prestalo tesnit mezi 2 valci, takze se vzajemne rusily) a pak s alovym terenakem, kteremu se predevcirem na ceste do Queenstownu pro tesneni uvaril v kopci motor (nastesti to zrejme taktez je tesnenim, ktere propoustelo vyfuk do privodu vody k bloku motoru), takze dneska musel jet svoji mazdou. Jen zpatecni jizda s doplnovanim vody cca kazdych 20km se trosku protahla :-D
Vcera byla k veceri dokonce husa ("Well thefted" ;-), nejaky soused po ceste tam ma hejno hus, nebo jestli to jsou nejake divoke jen na jeho pozemku nevim). Pocasi je po predvcerejsku zase celkem slunecne, tak az ziitra vyrazim, snad to jakztakz vydrzi.
Tak se zatim mejte.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Vy jste tu husu fakt ukradli??? No to snad ne?
(recept "husa po pytlacku"?;)
Vidim, ze sis rozsiril aprobaci o automechanika, to se bude v dobe krize hodit;)
HH:)

Dašková Zuzana řekl(a)...

stále mi nepřišel žádný pohled... :(

Anonymní řekl(a)...

Bat ze se ti bude automechanicky skill hodit,zvlast jestli hodlas zprovoznit toho tveho Sviste;-)

morvagor řekl(a)...

HH:Ja nic netento, ja k ni prisel jako slepej k harfe ;-)