čtvrtek 18. prosince 2008

Auckland Clubbing

Takze vcera podniknuta s Marcusem a Johnem (oba australsti Rekove ;-)  mala exkurze do mistnich klubu. Zacatek v baru Fat Camel nic moc, jako obvykle, ale pak jsme se tedy vydali do baru ve Nomad's Fusion backpackeru a tam uz to zacalo byt trochu veselejsi. Hosi se tam dali do reci s 2 anglicankama, ktere vypadaly jako typicke anglicanky ;-)
Po nejakem tom pivu jsme zacali hledal poradnejsi klub, az na jedna z dotazovanych dev poslala do 'Meggies'. Chvili to trvalo, ale doptali jsme se, nacez z toho vylezl klub 'Margueritas'. Uz fronta pred vchodem a davy vystajlovanych fifinek a fifinaku davaly tusit, jak to asi bude vypadat vevnitr. John nemel spravne ID, tak ho nepustili dovnitr, nas dva s Marcusem ano.Vyklubal se z toho aucklandsky Duplex. Neuveritelne preplneno (na schodech do 1. patra jsme prostali asi 10 minut), do dolniho stage nas vubec nepustili, a nahore hic a davy lidi. Ani jsme se pres ne nechteli cpat k baru pro neco k piti. Asi po 5 minutach zuriveho krepceni na hiphip to prestalo bavit i Marcuse a sli jsme ven. John mezitim nekam zmizel, tak jsme pokracovali do dalsiho klubu, co byl hned vedle, Globus. Tam bylo lidi prece jen mene a hudba dokonce i prijatelnejsi, takze jsme tam stravili asi pul hodky. Osazenstvo o neco mene vystajlovane, nez v Meggies, ale i tak.
Pak jsme se vzhledem k hodine vydali nazpatek a cestou objevili 2 kluby skoro za rohem hostelu v male ulicce (John se pry byl podivat v obou), ale osazenstvo pred vchodem porad to same, tj z 3/4 nadratovane teenagerky v strasne stejnych satech (Nevim proc, ale snad 90% zen v klubech a okolo ma na sobe saty z tmavsi latky, s vetsim vystrihem na zadech, zatimco cokkoliv jineho se skoro nevyskytuje. Jestli se tim maskuje jejich oplacanost, nebo je to ted desna moda, netucham. Budilo to ve me skoro paranoiu;-))
Po poslednim pivu ve Fusion jsme to asi ve 2 konecne zalomili.
Prinejmensim tu ted aspon zname 2 'poradne' kluby ;-)

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Ja uz slysel z vic stran,ze Praha je dost kosmopolitni mesto a misi se tu ruzne styly.Ten jednotny styl oblikani v Aucklandu bude asi krajove normalni,proste ted neco "leti"-respektive to nosi nejaka oblibena celebrita nebo to prevlada v buticich,cert vi,to jen ty jsi od nas "zmlsany";-)