čtvrtek 18. prosince 2008

Good news, everyone!

Zitra tedy vyrazim na Aotea (Velky barierovy ostrov), ale jeste si nejsem zcela jist, jak dlouho bych tam chtel zustat. Puvodne jsem se chtel vratit 23., ale s dalsi dobrou zpravou nevim.
Ozvala se mi totiz jedna 'German girl', co v inzeratu na nastence hledala spolucestujiciho, a vyklubala se z ni Ceska, co zije v Nemecku;-). Hodla si kupovat auto, ridit umi, brala by me za spolucestlu, ale do konce roku je zatim na Waiheke. Takze se naskyta otazka, kde stravit ten tyden, nez se vrati po Novem roce do Aucklandu. Dalsi moznost by bylo prodlouzeni pobytu na Aotea na cca 12 dni, pricemz by konecne byla moznost se i vykoupat na plazi a tak. Ovsem kempy jsou pry pres Novy rok plne, nebo aspon nektere.
Takze zase pochyby ;-)
No, pokud to s Lindou (tak se jmenuje ta 'Nemka') nejak vyslo, bylo by to super, doprava je tu urcity problem, a clovek by se dostal kamkoliv.
Poridil jsem si dneska varic a nejake nadobi, zitra musim jeste ten stan a karimatku a budu ready. Jen teda ten cca 5km pochod od pristavu Tryphena k Medlands campu v plne polni bude asi docela zazitek, jen doufejme, ze nebude prset. Sealink ferry totiz jezdi do pristavu, nejvzdalenejsiho od vsech turistickych tras a kempu, do druheho pristavu (Port Fitzroy), ktery je naopak idealne pro turisty umisten, jen nekdy.
Tolik tedy pro dnesek.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Koukam,ze na Aotea asi nemas net.Tak tedy prijemnou zabavu a dej vedet,az se vratis.